Η εταιρεία Μένος είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, πέντε γενεών, με τεχνογνωσία και μεγάλη πείρα στη μεταποίηση μετάλλων (ανοξείδωτα, σίδερα, αλουμίνια). Η φιλοσοφία της επιχείρησης είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη, βασιζόμενη στη συνεργασία και στη συνέπεια και η κάλυψη των αναγκών του, σε ό,τι αφορά τη μελέτη, τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την εφαρμογή των έργων.
Διαθέτοντας μια ολοκληρωμένη γραμμή παραγωγής με σύγχρονα μηχανήματα και μεγάλη γκάμα πρώτης ύλης, η εταιρεία μας, σε συνεργασία με μηχανικούς, αρχιτέκτονες και διακοσμητές, αναλαμβάνει να δώσει ιδέες και λύσεις στη διαμόρφωση σπιτιών και καταστημάτων, χρησιμοποιώντας πάντα πιστοποιημένα υλικά, άριστης ποιότητας, με στόχο την αντοχή στο χρόνο.
Με ευχαρίστηση σάς περιμένουμε στο χώρο μας για να κάνουμε πράξη κάθε σας επιθυμία. Η επιχείρηση στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και εδρεύει στο 3ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης – Θέρμης.

Για οποιαδήποτε ερώτηση, μη διστάσετε, να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310471217 ή μέσω e-mail στο info@menos.gr.